OCR Norway

09.25 er tiden å slå!

Mari Weider

Er ikke det litt som å skyte seg selv midt mellom øynene å skrive noe sånt?? Først fordi man blottlegger seg selv (igjen) med en tid sikkert mange mener ikke er bra nok. Og for det andre...hva om jeg ikke klarer å slå den, hva hvis jeg i år løper verre enn noen gang??

Det vi snakker om er selvfølgelig Besserud-etappen på Holmenkollstafetten. Jeg har løpt den to år før, i 2014 løp jeg på 09.31 og i 2016 på 09.25. Jeg ble såååå skuffet, for jeg følte det gikk så bra ifjor, også forbedret jeg altså kun tiden med 6 sekunder ;) Dævver! Så det store spørsmålet er altså - hvordan går det i år? Med strekk i rumpa, 5 timer søvn innabords - og en kropp som ikke helt spiller på lag om dagen. Eller - nei vet dere - ingen unnskyldninger, jeg hater folk som unnskylder seg og jeg skal IKKE bli en sånn. Vi får se om OCR Norway vesten kan gi meg vinger <3 Og dessuten den tiden er ikke så hakkanes gæli - ja hvis man ikke sammenlikner med Therese Johaug som løper den etappen som en våryr hjort!

Uansett skal vi ha det gøy med laget, med Supermann på førsteetappe får vi ihvertfall garantert en knallstart!

Kos dere - jeg stikker til Oslo på årets store folkefest!

KlemMari

IMG_2003.JPG