OCR Norway

EOSF - En historisk dag!

Mari Weider

Wow - for en dag for hinderløpssporten. Ja la oss ikke se bort ifra hva som skjedde på Hønefoss idag, en fantastisk åpning av hinderløpssesongen i Norge! Jeg fikk en melding "Det krydde av hvite vester der - du hadde vært stolt Mari!" Vet dere - JEG ER SÅ STOLT! Og jeg skulle så gjerne vært der, men man kan dessverre ikke få med seg alt. En annen gang altså - jeg lover Stig! Jeg lover!

Men..et annet sted jeg gjerne skulle ha vært idag er på Sardinia. Selvfølgelig hadde jeg på ingen måte penger til å reise dit, men jeg har gitt klar beskjed om jeg skal ha rapport fra opplegget. For idag ble nemlig EOSF stiftet - European Obstacle Sports Federation! Og sammen med 12 andre land er OCR Norway også med der. Vi er så stolte! Og det blir spennende å se hva det kommer til å bety for sporten!

Federazione Italiana OCR
Danish ObstacleCourse Racers
OCR Association Ireland
OCRA Slovakia
OCR Polska
OCR France
OCRA Nederland
OCRA España
Obstacle Course Racing Association UK
OCRA CZ
OCR Norway
OCRA-Germany

On 8th April the members of the Alliance will meet in Sardegna, Italy for the European OCR Alliance Summit. The most important issue they will discuss is the possible formation of a European Obstacle Sports Federation. Other topics will be the development of a common European rulebook, current trends and developments and the organisation of the 2019 OCR European Championships, as last year the Alliance has already assigned the organisation of the 2018 OCR European Championships to one of the member countries. These physical meetings are of crucial importance the development and the future of OCR and to improve cooperation among the different obstacle sports governing bodies.

Folkens - dette er historisk - og vi er med!

KlemMari