OCR Norway

Home - and approved!

Mari Weider

Hei søteste! 

Ikke mye spennende å melde fra denne fronten siden dagen igjen har vært tilbrakt hjemme med sykt barn! Begynner å bli passe lei nå at livet stikker kjepper i hjulene! 

Men!! Og for et men! Var og hentet en stor ladning med kettlebells fra Formel T. Formel T er et dansk firma som produserer kettlebells man kan ta med seg og fylle med sand. Enten kan man ha de i stua (elsker dansk design!), på verandaen eller ha med på ferie! 

Litt skeptisk var jeg da jeg så de...ville posen holde tett, eller blir det sand i hele stua??? Heldigvis har mørket sneket seg på, så i ly av mulm og mørke snek jeg meg ut og strøk av øverste delen av sanda i sandkassa (god og tørr etter all sol og vind i det siste!) og fylte en 8 kgs. Ikke helt full...og kontrollveiing viste 7 kg! Absolutt godkjent. Og lukkemekanismen funket! Ikke et korn sand på kjøkkenet etter test av 20 kettlebell swings! 

Da har jeg godkjent og kan dele ut til dere som har bestilt! Og til dere som gikk glipp av tilbudet - ta kontakt så finner vi en løsning! 

KlemMari

IMG_0508.JPG