OCR Norway

145 burpees!

Mari Weider

Endelig! ...eller jeg tenkte vel ikke akkurat det idag da jeg la der og ikke filosoferte men mer irriterte meg over det jeg ikke fikk til idag. Men på den andre siden - perfekt øvelse til alle Spartan endurance eventene. Men fy søren så slitsomt! Dessverre var det bare noen hindre som idag rett og slett eliminerte seg rett ut av klubbmesterskapet for min del - og her er lista som Bjarte hadde satt sammen for oss: 

IMG_1488.JPG

Løperunden hadde han også mekket litt på, funnet mer gjørme, mer bakker og lengre avstand. Og takket være deilig være denne våren var runden ganske så deilig med mye nydelige skogsstier...og Sternum checkern! Bjarte har endel hinder jeg hadde "gledet" meg til idag og Checkern var en av de. Vi ble "venner"  ifjor, og jeg var spent om vi fortsatt hadde et godt forhold. 4 ganger skulle vi møtes idag og første møtet var litt nølende...vi måtte klemme hverandre 2 ganger før vi ble enige, andre gang var vi bestevenner - men så vet jeg ikke helt hva som skjedde...3 gang sparket den meg og vi skiltes som uvenner 4.gangen...skjønner ikke hva galt jeg gjorde....

IMG_1513.JPG

Denna blir fin imorgen tenker jeg... 

Men alt i alt - for en herlig dag, sol, knall opplegg, nye hinder og beste folka - kan man ønske seg mer? Dessverre kløna jeg det til med å filme live før start istedet for å ta bilder...så ergo - elendig blogger. Hehe men obligstorisk gruppebilde og seff bilde av vinnerne fikk vi til. Var vel ingen atombombe at sjefen sjæl Bjarte tok den hjem - og ikke mindre bombe for meg var at Mille tok førsteplassen på kvinnesiden. Når man kun har 3 mins forsprang, kløner på dipswalken, er tung i ræva på irish table og roter med hansker på roman rings - ja da får man skylde seg selv! Men gøy var det da! Og julegrisen kom seg over veggen, irish, og. checkern så det er greit :)

Tusen takk til teammedlemmene for en deilig dag og tusen takk til mr Farm Ninja Challenge for knall arrangement som vanlig - og ikke minst Hans Anton for grill og flotte bord så vi fikk kost oss i sola etter løpet ;) 

KlemMari

 

IMG_1475.JPG

Beste teamet <3

IMG_1480.JPG

Vinnerne!!! 

FullSizeRender.jpg

Tusen takk Bjarte!! 

IMG_1421.JPG

Noen er bare så rå! 

IMG_1506.PNG

Og noen hakket mer akrobatiske... 

IMG_1473.JPG

Gøy for store og små hinderløpere! 

IMG_1492.JPG

Irish table the Weider style