OCR Norway

Generalprøve!

Mari Weider

Rart å sitte inne og se på alle som løper ute, i Bergen, i oslo og ikke minst i Stockholm på Ultimate OCR: Blir utrolig spennende å se alle bilder og resultater utover dagen. Det går helt fint altså, jeg må si helt ærlig at jeg grugleder meg til neste helg. 7000 løpere i Malmø!!! Det er jo helt sinnsykt, det siies jo at det er det råeste Toughtest løpet så blir spennende. Men å løpe mot de beste i både Danmark og Sverige, på en paddeflat løype med masse sand... Jeg har løpt på Ribersborgstranden en gang før, på Nordic Race, det var kun 5 km, men fy søren for et helvete det var. Tempo ut fra start var sinnsykt, og det blir vel ikke noe bedre neste helg...

IMG_2542.JPG

Imorgen er det ihvertfall heldigvis generalprøve for meg hos Bjarte. Han har store forventninger til meg...jeg er mer sånn - herregud håper jeg klarer noe! Han har lagt opp et rått løp til oss i team-mesterskapet - og vi skal gjennom det meste han har å by på. Blir godt å ta litt ringer og monkeybar, blir utrolig spennende å se om jeg klarer å få fart på julegrisen over Sternumcheckern og ikke minst veggen til Bjarte. Så er det alt det andre snackset hans da, nunchucken, riggen, traverseveggen, ninjasteps og ikke minst ropetraversen. Gleder meg til å teste traverseveggen hans, knallbra trening mot Spartan.

IMG_0336.PNG

Ja nei morgen dagen blir spennende, blir gøy (og skummelt) å se hva som sitter igjen av fjorårets kunster...men jeg frykter det blir mye burpees ja!

KlemMari

Har klart den en gang da.... 

Har klart den en gang da....