OCR Norway

Stupid fuck...

Mari Weider

or just awesome as hell???

Haha dævver...skjønner ikke helt hva vi har tenkt på da vi booket første turen til England i år. Bonus for pengene var et av argumentene, få mest mulig ut av turen et annet - og jeg begynner å skjønne nå at vi kommer til å få bonus i bøtter og spann - og om vi er totalt idioter eller kommer til å rocke den helgen, vel det vil tiden vise ;)

Igår kom listen fra Krypteia Dom til oss i en youtube video - og jeg måtte le da jeg igjen skjønte at jeg hadde bommet. Jeg trodde første Hurriacane Heat skulle foregå uten noe særlig tilbehør...meeeen neida. På listen står bl a ducktape, paracord, hodelykt (seff), salt og pepper (!) og (her kommer problemet...) 2,2 liter engelske melkekanner. Og ved spørsmål om Krypteia godtar 2,5 liter istedet...så NEI! Herregud - så i tillegg til alt annet vi skal drive med så skal vi altså lete etter det når vi kommer over også ;) Ja og btw...de skal selvfølgelig fylles med sand! Og jeg som trodde det holdt med joggesko...neida haikingboots skal det være. Så her er det bare å begynne å pakke snart altså!

Det sykeste med hele greia, på tross av at jeg vet det kommer til å bli 4 timer jeg aldri glemmer...pga smerte og utslitthet...så gleder jeg meg. Gleder meg til å endelig være del av dette jeg har lest så mye om, gleder meg til teamwork og ikke konkurranse, gleder meg til å møte igjen alle folkene jeg er så glad i og gleder meg til å møte de andre som vi kommer til å tilbringe så mye tid med iår!

KlemMari

104F1042-6FE9-4055-848C-D0A23B417F1A.JPG