OCR Norway

Jeg DIGGER jentene mine!

Mari Weider

I går var en helt syk dag, og jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne... Jeg hadde mine opplevelser med jentene mine, men samtidig var det så mye som skjedde. Det begynner å bli vanskelig å holde full oversikt nå, men jeg gjør så godt jeg kan og takk til sosiale medier. Så innen jeg fikk kommet meg i løypa kunne jeg med glede lese snap fra Marie at hun og Mona Strande hadde hanket inn flotte 3 + 4.plasser i Madrid. Da jeg kom i mål, ramlet bildet av Kilian med teamvest (<3) inn på toppen av pallen i Gøteborg! Den mannen er bare helt rå. På damesiden sto selvfølgelig selveste super-Hilde, danket ut Karin Karlsson på målstreken! Drama ass!

Og i Hønefoss så det ut som det var et ras av flotte hvite vester. Jeg har ikke hørt detaljer enda, men tipper Villmann hadde full kontroll over sitt bakkeløp, og det er så gøy gøy gøy!

Men - i Skien altså - der var det gjørme som gjaldt! Jeg skal gi dere ekte review i Runners World bloggen, men først må jeg bare skryte av jentene mine. For første gang var vi på jentetur og skulle løpe voksen løp sammen! 7 km med hinder og jeg var veldig spent. De siste dagene har Mud Run sluppet masse teasere og det var tydelig at de har satset en del penger og investert i mye nytt siden i fjor. Og de skuffet ikke, da vi kom frem var det en stor slette pepret med hinder, og da mener jeg pepret. Jentene gikk selvfølgelig bananas med en gang og skulle prøve ditt og datt og var over alle hauger før jeg fikk sukk for meg.

At de mestrer hindrene var jeg ikke redd for, men vi testet litt vegger og monkeybars før vi startet bare for å sjekke at vi hadde kontroll og det hadde vi! Jeg fikk også testet oppover-peg, som jeg dessverre fortsatt ikke er noe særlig tess på. Skuffende ass...kanskje jeg må lage det og hjemme ;)

Men den virkelige utfordringen for jentene i går var kulda, vann og løpingen i skogen. For de hadde ikke spart på vannet, allerede etter ca 100 meter løp vi rett i to containere fyllt med vann. Det var også diverse bekker og småvann i skogen vi drev og duppet i, og for å virkelig sørge for at vi var verdig medaljen ble vi kjørt i vann flere ganger før målgang også. Jeg digget det, men det er klart at for to barn så blir man lettere nedkjølt enn voksne, og da vi endelig fikk tatt det berømte målfotoet og fikk surret oss opp til bilen var det to meget kalde og gjørmete jenter som ble strippet for alt av tøy og pakket inn i hver sin Dry-robe. Jeg vet ærlig ikke hva vi skulle gjort uten disse kåpene, de er gull verdt når det haster og man får virkelig varmen i seg i rekordfart.

Vi fullførte løypa på rett under 2 timer. For å sette det i perspektiv var beste tiden hos gutter på 1.15 så alt for gæli var det ikke, og at det var en tøff løype i skogen var en understatement. Og da jeg pratet med Bobby før vi dro røpte han at med alt av hinder inkludert skogen var vi oppe i 72 hinder! Så var litt å pusle med kan man si.

Peprer bare med litt bilder fra i går jeg, så kan dere se hvor gøy vi hadde det!

Ha en herlig søndag!
 

KlemMari