OCR Norway

Er du klar?

Mari Weider

...klar og klar fru Blom! Er man noen gang klar? 

Jeg fikk spørsmålet for et par dager siden, og bare en liten stund før det hadde jeg stått under et fotballmål som jeg til forveksling tror har ca samme høyde som Irish table.... lysten rev i meg til å ta sats og se om jeg kom opp...men altså...i en hall fyllt med friidrettsfolk og seriøse idrettsutøvere så gjør man bare ikke det! Men en liten stemme inne i meg, fikk meg til å tvile om "julegrisen" har spenst nok... 

Og for noen måneder siden fikk jeg spørsmålet..."tror du at du er godt nok trent til Agoge i år? Hvorfor ikke vente til neste år??" 

Neste år, manana manana...jeg tror ikke jeg er bedre trent neste år, og jeg vet definitiv at jeg ikke er der jeg ønsket å  være ved sesongstart i år. Dagene raser forbi, jeg tenker jeg skulle gjort ditt og datt...men tiden strekker ikke alltid til. 

Da jeg skrøt av intervallene mine til Supermann forleden, fikk jeg ikke klapp på skulderen og flink pike tilbake, men heller "ja hvor lenge løp du ned da? 5 minutter??? Alt for lite!" 

Ja...for lite restitusjon, for mye i sone 4, for lite i sone 1, for tung i ræva og svak i armene, for svak, for mye, for lite..så blir jeg noensinne klar? 

Neh - med tusen baller i lufta blir jeg vel ikke det. Jeg gjør så godt jeg kan, og det får være bra nok. Det dugde ifjor, det dugde året før - det har fått meg langt i år, jeg skal så mye gøy. Og kanskje blir jeg aldri klar nok, men jeg har andre ting jeg også må rettferdiggjøre - jeg MÅ jobbe mer målrettet mot Agoge - og dagene og ukene flyr...men jeg skal prøve - helt klart jobbe litt hardere. Og er jeg ikke klar nok på startstreken i Malmø om to uker så skal jeg ihvertfall (prøve å) ha det gøy! Jeg skal kose meg glugg ihjel på lørdag og gjøre dagen på MudRun til best mulig opplevelse for jentene, helgen etter hos Bjarte skal jeg suge til meg alle hindrene hans og tips og råd på veien - og 6.mai - ilddåpen i 2017 så får vi se hva julegrisen duger til;)

Nå må jeg sove, pakke, handle vin og sette kursen mot helgens store mål - Skien!!!  

Følg meg på snap da vel - ocrnorway blir seff oppdatert og jeg skal prøve å få løpt med gopro'en min og dokumentere hele løpet! 

KlemMari

IMG_0731.PNG