OCR Norway

Tighte uker!

Mari Weider

Nå begynner virkelig livet å snøre seg litt igjen. Jeg må innrømme at jeg sitter litt fortvilet og glor ned i Livet mitt aka almanakken min og lurer på hvordan i huleste jeg skal få til den treningen jeg ønsker meg...pluss litt søvn...Det er akkurat litt for mye inne i den og jeg må virkelig bare improvisere litt og gjøre det beste ut av ting.

Men - det beste blir jaggu ganske bra innimellom det og - og etter en halvveis våkennatt igår, og skikkelig muggent humør da jeg sto opp - så ble dagen gull etter å ha ligget bak Sjefen i hele 15 digge kilometer i skogen. Langkjøring ble virkelig langkjøring likevel, og på tross av at vi kjørte i skogen så ble ikke pulskurven så hakkanes gæli den heller. En stor god bolk i sone 2, og jeg smilte fra øre til øre igjen!

IMG_0723.PNG

For de som måtte ønske det så kommer vi til å legge ut endel fellestreninger fremover, så her blir det bare å henge seg på for de som måtte ønske det, både bootcamps og langkjøringer. Følg med med andre ord!

Resten av uken blir som følger med trening...

- tirs - 10 x 1 km intervaller (check)

- ons - langkjøring Marikollenområdet (check)

- tors -  hvile og trykkbølger

- fre - sove/reise ned til Skien (= vin med fine folk!)

- lør - MudRunNorway med verdens beste jenter

- søn - bakkeintervaller (åpen trening for de som måtte ønske å være med ca kl 16)

I tillegg har jeg apeforbud, men får lov å henge så grepet skal likevel jobbes med hver dag sammen med rehab-øvelsene for skulderen min!

KlemMari

IMG_0718.JPG

Nye sko som måtte testes (og funnet godkjent til de grader!!!) og seff - som alltid - K-proprium fra Skinsnorge.no