OCR Norway

Raske bein, rehab og godtestopp!

Mari Weider

Gooood morgen alle sammen. Kaldt og gufsent men herlig sol! Fridagen er proppet full med planer, noen morsomme...noen ikke så morsomme. Tannlege er en sånn ting som er såååå lett å dytte foran seg...og såååå kjedelig å bruke penger på. Men idag har jeg bestemt meg, bare å få hoppet i det!

Ellers var Coach Martin på besøk igår. Supermann fikk en deilig avslappende massasje på kjøkkenet, mens jeg fikk smerte, smerte og smerte -  og et dask på rumpa for at jeg hadde drøyd for lenge med skulderen min. Fascinerende at en liten (?) dum skulder skal forplante seg alle veier, nakke, rygg og til og med hofte! Så nå har jeg får forbud på tunge løft og fått et søtt lite rehab-program som skal gjøres i to uker før jeg får lov å ape! Dahhhh...men sKal være flink pike! Lover...

Meeeen heldigvis er beina på lag, så planen idag er noen raske intervaller på sats. Beste starten på uka, så får vi se om det blir 8 eller 10 km. Holder en knapp på 10 om hodet er på plass!

Straks ut døra og skal ikke være en kjip pekefinger - men ihvertfall her i huset er det godtestopp nå...frem til freddan! Har vært helt ville og lovløse tilstander i godteskålen her i huset og nå er det nok! Jeg er tilhenger av å kose meg, absolutt - men jaggu kan det bli for mye av det gode også.  

Men nå må jeg løpe - snakkes! 

KlemMari

Haha 5 år siden - og gryende OCRnewbie <3

Haha 5 år siden - og gryende OCRnewbie <3