OCR Norway

Planlegging og gårsdagens påskeintervaller!

Mari Weider

God morgen alle herlige!

Fikk dere med dere resultatene fra igår?? Ikke mindre enn 3 av gutta våre var i topp 20 på sesongåpningen av Toughest.

Kristoffer Skonnord - 8. plass

Kim Bråthen            - 10. plass

Kilian Habringer       - 18. plass

Nå skal jeg ikke bli helt hengt opp i resultater her, for sporten er så mye mer enn det, men likevel så må det nesten nevnes, for det er så utrolig rå prestasjoner! Det er et helt sykt høyt nivå blant gutta, og dette vitner om utrolige atleter som vi er så utrolig stolte av å ha på laget vårt!

Så over til meg selv da...jeg har begynt å bla i boka mi og funnet ut at det jaggu er på tide å begynne å planlegge tiden fremover! Fra neste helg går det slag i slag frem til sommerferien, og ikke bare i løp, men også i vanlig hverdag - og da gjelder det å være Übersystematisk her. Et par bumps in the road har jeg allerede støtt på og det er superirriterende! Jeg lærer stadig av mine feil, men man lærer bare mer og mer å kun stole på seg selv! Men vi får bare gjøre det beste ut av det og håpe ting ordner seg. Gjør ofte det for snille piker...

De fleste flyreiser er nå på plass, en stor lærdom rikere vedrørende taxi vs tog i England gjør mai-reisen vår dit 10 ganger enklere enn om vi skulle kjørt alt som er av tog over halve UK for å komme oss dit vi skal. Nå går alt både mye fortere og mye rimeligere - og ikke minst da mye mindre stress. Og det blir nok stress den helgen med Spartan super lørdag, Hurrican heat om natten og Spartan sprint om søndagen. Den helgen dedikeres til jobbing (les løping), spising og soving! Men jeg gleder meg! Første brikken vår på veien videre mot den Perfekte Delta!

IMG_0686.JPG

Takk og lov forresten for at Sats Lillestrøm holdt oppe til 1800 på påskeaften. Det satte vi uendelig pris på! Ihvertfall beina mine som fikk kjørt seg med 8 x 1 kms drag i sone 3-4 med vektvest. Må helt ærlig si jeg HATER med store bokstaver både vektvesten min og sekken min med vektposer i...men jeg innbiller meg at det skal gjøre meg til en bedre løper?!? Uansett fikk jeg finfine hauger med både puls og hastighet og mens jeg tøyde ut siste minuttene av åpningstiden på sats - fikk jeg med meg 2 + 2 + 1 pull-ups med både julekiloene + vektvesten min, og da er jeg fornøyd med innsatsen!

IMG_0678.PNG

Idag er hviledag med sykkel frem og tilbake til jobb, så blir det spennende å se hva neste uke bringer av treningslykke! Neste uke er det ihvertfall årets første norske løp for meg, sammen med jentene - så det blir kult!

KlemMari

IMG_0684.JPG