OCR Norway

Fredagsintervaller med en twist ;)

Mari Weider

Friiiiiiihelg!!! Ikke mange av de nå når jeg trikser og mikser for å få livet mitt fra mai til oktober å gå opp. Er ikke bare bare å være aktiv hinderløper skal jeg fortelle dere! Og en fridag inneholder jaggu mye mer enn en treningsøkt kan jeg love, handle, rydde, vaske og få bilen på verksted! Baaaahh - men takket være storsamling på skolen idag var jeg på mølla til 0930 og det skjer ikke akkurat ofte! 

På mølla var også den nye fine vektvesten min. For å  være helt ærlig så elsker jeg den. Den er så liten og søt og passer perfekt. I fare for at folk skal tro det har vippet helt for meg så bruker jeg den ikke hele tiden, selvom det innimellom kommer til å hende. Men idag sto endelig den ultimate økta på planen - den jeg måtte avbryte på 8 intervaller forrige uke pga tidspress. Idag hadde jeg gooood nok tid i lassevis til å fullføre:

10 x 1 km drag i sone 4

Om det var hat og smerte underveis - oh Yess! Men fy flate så fornøyd jeg var med meg selv da jeg var ferdig, og belønningen - treningseffekt 4,2 av Garmin! Thank you! 

 

IMG_0291.PNG
IMG_0292.PNG

Som dere ser var det ikke rare pausen mellom dragene, 1 minutt ca. Måtte utvide til 1,5 minutter etter halvkjørt økt for å klare å komme godt nok ned i pulssone. 

Og når jeg var ferdig - kliss klass fra topp til tå! God samvittighet før helgen og nesten 13 km til i ukesbanken! 

Nå skal snuppa snart feires (igjen?!?) - skal bare kjøre henne på svømming først, hente supermann, handle inn det siste, dekke bord og lage mat! Godt Super-Nora skal ta seg av kakebakingen! 

Ha en deilig helg da dere! 

KlemMari

IMG_0296.JPG