OCR Norway

Når Super-Mari blir sliten...

Mari Weider

...så blir hun veldig sliten. Så sliten at hun ikke helt vet hvordan kl 15 skal bli til kl 23. Og hvordan hun skal klare å komme seg hjem, handle mat, lage taco til eldstemann som har besøk av ei venninne og overlykkelig ville ha taco når jeg spurte hva de villa ha, en fot av gangen, et skritt av gangen - "skal vi hjelpe deg med maten mamma?" - Neida bare gå opp imens dere, skjære opp jordbær, dekke bordet pent, sjekke lekser, se over prøver, smile og være interessert i dagen deres...oppdage at klokken er 5 minutter for mye - løpe opp og skifte til treningen til yngstemann. Hente på SFO, høre om Botanisk hage, overtale om at blåbæryoghurt er like bra som vaniljeyoghurt - tømme bilen for søppel så det ikke skal være rot i den - Gud forby - ikke rot! 2 timer friidrettstrening, suge litt energi av de herlige barna som tigger om styrketrening, og ikke minst de flotte andre trenerne som jeg blir mer og mer glad i!!! Hjem...MacDonalds som vanlig fordi klokka er for mange! Hjemme kl 1930, smile pent til naboen som roser meg og energien min opp i skyene "du er så flink, hadde jeg bare hatt litt av energien din!" (Haha du skulle visst!!) Er ikke sulten, orker ikke lage mat...men vet jeg må! Skal løpe intervaller på fredag, jeg må ha mat! Lage mat, rydde etter tacomiddagen som ikke helt kom hele veien til kjøkkenet...mer lekser, flette hår før mat-og helse imorgen, rydde litt til så det ikke er rot! Kaste opp en haug bag'er på loftet - jaja blir rot der da...rydde senere. Må rydde klær også...masse klær å rydde (noen som trenger treningstopper btw - selger str S ;) Lage kaker...gode muffins til Karo-jenta mi "hvorfor lager du kake mamma?" - fordi dere skal ha rullekake på mat og helse imorgen og du ikke kan spise den... Se øynene dø for n'te gang...liten skjelven stemme..."'men jeg VIL ha rullekake!" Stemmen brister og tårene renner, jeg har ingenting å si...bare to armer som kan holde rundt og klemme så hardt jeg kan inntil gråten stilner! Faens cøliaki! Må lage rullekake og...kanskje søndag!

klokka 2130...to jenter i seng, en sliten super-Mari i sofaen, fryser, vil sove...ynglingsserien på TV - lage matpakker i pausene! Lurt, er sikkert trøtt imorgen! Rappet en cola...hadde lyst på, trengte det. Tørst! Veldig tørst! Og sliten. Veldig sliten! Natta nå...men først - titte inn til go'jentene mine, kjenne hvor heldig jeg er! Og imorgen - ja da skal jeg løpe en rolig tur hjem gjennom skogen! Gleder meg til det! 

Natta fine folkene mine! 

KlemMari

ps...det er ikke synd på meg altså...bare litt sliten... 

FC738769-A775-4252-AC7E-A5DF63F42B94.JPG