OCR Norway

Og med det erklærer jeg skogen for åpnet!

Mari Weider

Idag er det hviledag! Så enkelt er det! 

Etter at muligheten for en fridag igår bare plutselig datt ned i fanget mitt, og etter ca 3 minutters diskusjon grep jeg sjansen begjærlig og gikk til sengs med et smil om munnen. Og våknet til tidenes vær! Wow altså!

IMG_0238.JPG

Jeg mener - sjekk sola da! Jeg tror vi er utsultet på sola alle sammen, og etter en heller svett affære på intervallkjøret mitt hjem fra jobb på mandag, valgte jeg meg ut et lettere antrekk, en tynn genser, løpevesten min og seff min elskede Kproprium tights! Herregud jeg har blitt avhengig så bra er den! Og etter en forespørsel på face om forholdene i skogen og en (igjen) kjapp diskusjon med meg selv om hvor jeg skulle legge den rolige langkjøringen min til, så endte jeg med at jeg trenger jo ikke kjøre bil noe sted, jeg skal øve meg på å løpe langt og lenge, så la stiene og skiltene føre meg dit de vil! Jentene hadde langdag på skolen, jeg hadde med meg drikkesekk med masse energi i - og solbrillene på! Let the games begin!

IMG_0239.JPG

Kort fortalt løp jeg litt fra skilt til skilt og det skal ikke stikkes under en stol at jeg er litt stolt. Jeg tør stort sett ikke legge ut på ville veier alene, da jeg er en vandrende katastrofe hva gjelder orientering. Men igjen, den evige tilbakevendende mantra, hvem bryr seg hvor langt det blir - du skal uansett alltids jobbe lengre i både mai, juli, august, september og oktober - så dette er bare en god start! 

IMG_0240.JPG

Heldigvis har jeg da lært meg ett og annet stedsnavn i denne skogen, og etterhvert skjønte jeg at det bar mot Losby. Skogsveier ble til sti, som bigjen ble til skogsvei og så sti igjen. Jeg var innom blåmerking som plutselig var rødmerking - og jeg tenkte med meg selv at "jepp, alt er som det pleier å være!" Og jeg kom til og med frem til Losby etterhvert!

IMG_0253.JPG

Jeg gidder ikke unnskylde tempo engang på turen, jeg skulle ha en rolig økt, og syra fra mandagens økt satt godt planta i bena mine. Men vet dere, de sier at natur er godt for det mentale! Og det er så rett. I tillegg nøt jeg å løpe alene, bare meg og mitt tempo, jeg bestemte og ingen fortalte meg hvor dårlig jeg er eller om alt jeg gjør galt. Rett og slett en ren og skjær nytelse og fantastisk bruk av en helt random bonusfridag! 

KlemMari

IMG_0267.PNG

Og PS...jepp det ble 23 km i banken! Digg!