OCR Norway

Stick to the plan!

Mari Weider

Herlig søndag alle sammen. Fy søren så digg det var da jeg gikk til jobb idag med dekket mitt! Endelig begynner våren å ta litt fatt, temperaturen begynner å nærme seg der jeg liker at den er.

Etter 1,5 uke med sykdom er det så himmelsk å kunne røre på seg igjen, og denne uken har jeg holdt planene mine til the bitter end! Det gikk fint og jeg starter neste uke med superdigg samvittighet og hodet et lite skritt nærmere der jeg ønsker å være.

Onsdagen fikk jeg et lite friøyeblikk på kvelden, dog forbannet jeg disse løpetimene til sats, for da jeg kom heseblesende inn og hadde ca 90 mins til rådighet og jeg så samtlige møller var opptatt kjente jeg håret reiste seg litt. Takk gode gud for at enkelte kjenner meg godt på sats, og tok seg av temperamentet mitt i den tiden jeg måtte vente.

"Så hva skal du trene da?"

Inspirert som jeg var av et instagram innlegg fra Julie Wahr Hansen, så var planen 10 x 1 km intervaller på terskel. (Hun er litt ute av mitt league, men gøy å la seg inspirere likevel!)

"oi det var kanskje litt mye...."

Men nei, jeg skulle prøve denne økten! Dog strakk ikke tiden helt til, ikke samvittigheten heller. og terskeløkt ble vel heller til en god sone 4-5 økt. Men jeg gjennomførte 8 drag og kunne "lett" ha tatt 2 til. Så neste gang...

Torsdagen ble en rolig herlig sosial økt med Lars og hans løpegjeng, deilig og befriende med 3 kg ekstra på ryggen!

IMG_0128.JPG

Fredagen var hviledag og herlig sosial med go'jentene mine i bursdag hos Trine-min <3 beste kvelden.

Siste innspurt denne uken var langkjøring lørdag, 10 km rolig med ca 6 kg ekstra på ryggen, det kjennes kan jeg love dere og selvom farten vanligvis ville vært en rolig sone 2, så ble hele økta nok litt høyere enn som så, men igjen...ja jeg bryr meg ikke!

Powerwalk søndagen, med 1 time mindre søvn enn ønskelig gidder jeg ikke legge opp til noen hardøkt, 7 km med dekket mitt på slep og ekstra kilo i ryggen så fikk jeg en god start på dagen. Økt to venter i ettermiddag med store planer om markløft, beinpress, en ny utfallsvariant jeg ble tipset om - og litt rygg. Minst mulig ståk på hendene så denne hånda mi får grodd etter apestrekene med Helene Harepus ;)

IMG_9943.PNG

Ha en deilig søndag videre da dere!

KlemMari

IMG_0179.JPG