OCR Norway

Testet og funnet godkjent!

Mari Weider

God morgen! Godt etablert i Stangehallen her på Bamselekene! Første kaffen er allerede inhalert og jeg fryder meg over alle de herlige og rå kidsa! Friidrett er skikkelig kult ass!  Skal bare sitte her og kose meg hele dagen, og ikke minst "sparke" jentene mine ut på 600 meter og stafett - de er så utrolig gode og jeg er så stolt av de alle sammen. 

IMG_9190.JPG

Men - igår fikk jeg ENDELIG pakke på døra! Jeg har ventet på den sååååå lenge nå helt siden jeg fikk vite at den var på vei. For lenge siden satt jeg nemlig og oversatte produktbeskrivelsen for Skinsnorge fra engelsk til norsk, det var rimelig krevende, men jeg ble helt forelsket i denne tightsen. K-proprium er flaggskipet til Skins om dagen, den nyeste i familien, og en skikkelig råtass. Dette er ikke se og bli sett tightsen (selvom den jaggu meg ser rimelig heftig ut også), men det skal være den tightsen som virkelig hjelper deg til å yte det ytterste når du er ute etter å prestere, og med innebygde kinesologilignede funksjoner, hjelpe kroppen til å være seg selv bevisst når hodet har mer enn nok med å henge med. Jeg bare visste at jeg måtte ha den! Og igår kom den!

Det var med ærbødighet at jeg pakket den opp, jeg må innrømme at jeg satt og strøk litt ekstra på tightsen før jeg med lynets hastighet hoppet ut av kosebuksen og begynte jobben med å tre meg inn i K-pro! For et lite prosjekt var det, man må være nøye med å komme rett inn i tightsen, for å rette på den ettersom den kommer på plass oppover er bare å glemme. Jeg var redd den skulle være for tight i livet, men den har en helt perfekt passform, litt høyere i korsryggen og som jeg husker fra produktbeskrivelsen, ekstra støtte for hoftene og korsryggen. Om jeg ikke akkurat blir verdensmester i hinderløp med den, så skal jeg jaggu meg nyte den på tur.  

IMG_8759.JPG

Jeg har ikke fått testet den på løpetur enda, men den innfridde 100% på afterskibursdag og til uka skal den få kjørt seg på diverse løpeøkter! Så får vi se om den tåler å bli vasket x antall ganger i uka - for denne ble tatt på og kommer aldri av - kun for å bli ren til neste treningsøkt! 

#itsnotforyou - vel vet du - jo den er for meg og jeg elsker den <3

KlemMari

 

IMG_8775.JPG