OCR Norway

Herregud for en dag!!!

Mari Weider

Altså...ADRENALIN!!! Hvis noen hadde fortalt meg at jeg skulle være i en hall i 10 timer og sett på friidrett for barn (!) og løpt som jojo fra den ene siden til den andre, ropt og hoia som en koko-mamma, ikke bare på min men på alles barn. At jeg skulle vært så gira, så happy, så full av adrenalin - ja da hadde jeg aldri trodd dem! Men for en opplevelse! Så sykt sykt rå disse kidsa er, og for et apparat av foreldre som står rundt de, foreldre og ikke minst trenerne. Og alt dette er jeg så heldig å få være en del av!! Jeg har ikke ord! En av de kuleste og råeste opplevelsene på lenge! Ja og det er enda ikke slutt! Idag venter en ny dag med opplevelser på meg...jeg er så heldig!!!

FullSizeRender.jpg
IMG_9314.JPG
IMG_9334.JPG
IMG_9203.PNG
IMG_9285.JPG
IMG_9266.JPG