OCR Norway

En dag uten trening...

Mari Weider

...er en dag uten mening! Nja...det var vel flere som er negative til det budskapet selvom flere av oss lever etter det...MEN seriøst - en UKE uten trening, DET er flate meg helt meningsløst!!!! Dah går seriøst på veggen her, og jeg håper da jeg kan få startet neste uke med å komme tilbake til trening igjen! Ble slått helt beina under meg i helga og landet heldigvis på sofaen, og selvom sofaen vår er fin og god altså, så er den i lengden nitrist å ligge i.

Men for å piffe opp humøret litt, så prøver jeg meg på en treningsplan for neste uke, så har jeg ihvertfall noe å se frem til:

Man - løpe hjem fra jobb, 6 x 1 km intervaller, + styrke på kvelden

Tirs - løpe rolig hjem fra jobb

Ons - intervaller + styrke på sats

Tors - rolig hjem fra jobb

Fre - Hviledag

Lør/søn - arbeidshelg - løpe/powerwalk til jobb?

Jaggu verre enn jeg trodde å få til bra trening når man er hjemmealenemamma, men heldigvis har jentene måket frem apestativet vårt og så da blir det lettere å få trent litt der og.

Ellers pusler jeg med endel spennende ting i kulissene som jeg håper jeg klarer å få igjennom, noe utrolig viktig for meg, andre ting bare veldig gøy - ja og så kan jeg jo røpe at jeg idag fikk mail om at jeg var blitt plukket ut til å være ambassadør for Formel-T, en dansk produsent av portable kettlebells bl a, pluss mye annet gøy man kan bruke for å lage et hjemmegym. Så selvfølgelig håper jeg at apestativet på plattingen til sommeren får besøk av dansk design! Da blir det saker. Ja for ikke  å snakke om i sommerferien, ingen unnskyldning når man bare kan pakke med seg en kettlebell i kofferten, fylle den med sand og trene i vei. OG det beste - jeg har fått lov å selge kettlebellsene i den størrelsen og tyngden du måtte ønske deg for en meget god pris, send meg en pm hvis du ønsker å kjøpe!

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Aight - ha en flott dag da dere! Så løpes vi snart!

KlemMari

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg