OCR Norway

Sesonglisten 2017

Mari Weider

At helgen ikke ble helt som planlagt er en understatement...så himla spennende er det ikke å legge ut om snørr og gørr - men hva som er mer spennende er sesongen 2017! Den endret seg nemlig drastisk i løpet av helgen den og! Den sykeste mailen datt jo ned i huet på meg (eller mailboksen da) på torsdag. Med litt sorg i hjertet har jeg jo innfunnet meg med at det ikke ble så mange Toughestløp på meg iår....men når jeg nå altså brått er tatt ut til å løpe elite hele sesongen...ja da var det ikke tvil. Ihvertfall ikke når Supermann pushet på! Tough Viking billetten min ble overtatt av verdens beste Kristin, og en bedre dame kunne virkelig ikke overtatt den! Litt mer reiser enn planlagt blir det...men da blir det jo desto mer virkelig Eventyråret 2017:

- 6. mai - Toughest Malmø

- 20. mai - Spartan Super + Hurricane heat

- 21. mai - Spartan Sprint

- 27. mai - Barskingen (lag)

- 3. juni - Toughest Stockholm

- 24.juni - Bootcamp Survivor (5 km med jentene mine <3 )

- 22. juli - Spartan Ultrabeast

- 23. juli - Spartan sprint? / Spartan junior

- 18-20. august - AGOGE

- 26. august - X-run mix lag

- 27. august - VR / X-run barnedag

- 2. september - Hurricane heat 12 timer

- 16. september - Spartan Race European Championsship elite

- 30. september - Toughest København

- 7. oktober - Toughest Gøteborg

- 28. oktober - IRON VIKING

...hehe oi...jaja blir heftig nok det her ser jeg plutselig...Hva er det Robin spurte meg om ifjor - var er hovedmålet ditt da Mari? Og nå...hva er hovedmålet...jatakk begge deler, er det lov å si??? Sikkert ikke - men gøy skal det bli!

Game on!!! (jeg skal bare bli kvitt snørra...)

KlemMari

IMG_8566.JPG
FullSizeRender.jpg