OCR Norway

So it happened!!

Mari Weider

Igår slapp de pre-registreringen til Agoge i UK! Vet ikke taket enda, men tipper de legger seg på ca 100 pers... pulsen har hoppet opp 20 slag...har vi det som skal til, skal vi utfordre oss til det ekstreme..."still ingen spørsmål" er mantra til alle disse eventene...men jeg gjorde nettopp det til Karl igår - mannen som skal gjør eventyret virkelig for oss:

Am I good enough? Can I do it? 

...og kunne jeg forventet et annet svar enn det her? 

 

FullSizeRender.jpg

Vi har meldt oss på alt vi har lyst på i år, det blir den sykeste sesongen ever! Ikke så mange av de vanlige racene, men til gjengjeld helt rått: 

- mai: Spartan HH (+ sprint og super samme helg) 

- juli: Spartan ultrabeast (4,2 mil og 3000 høydemeter) 

- august: AGOGE??? 

- september: Spartan HH12H + Spartan european championsship

- oktober: Iron Viking

Vi skal besøke noen av de råeste stedene - og med det siste stedet sluppet nå igår er jeg helt startstruck - Isle of Skye... 

 

IMG_7795.JPG
IMG_7792.JPG

Jeg er gira, jeg vet Supermann er gira...er du gira? Vi du være med og dele eventyret med oss? Jeg var så usikker den dagen jeg opprettet denne siden, men for å få råd til alt dette håper vi noen vil være med og hjelpe oss på veien! Eller kjenner du noen som kan sponse oss mot eventyret? Ethvert bidrag vil bringe oss videre mot eventyret og ikke minst gjøre det mulig å ha med jentene våre på et par turer. Ta en liten titt da vel ;) (klikk på linken under eller bildet!)

Sponsor.no

 

Jeg håper ihvertfall vi kan få det til så vi kan dele alt med dere! 

KlemMari

IMG_2386.JPG