OCR Norway

Hvor mye tar du i markløft?

Mari Weider

Spørsmålet kom som lyn fra klar himmel under lunsjen igår. Fra en person jeg ikke hadde forventet...men hey! Kult det! 

"Nja så sterk er jeg ikke da, trener med 60 kg nå og pers på 80 kg ifjor" 

Jeg krymper meg under svarene, for jeg er ikke sterk, og det var en av de tingene jeg hatet mest fra "fitnesstiden". Alle de sterke jentene...og meg - Bambi på isen. Kallenavnet fra Sjefen sjøl - Eirik Sandvik. Og det var ikke et kompliment! 

"åh ja...coachen min har som mål at jeg skal klare 100 kg!" 

#gnisser-tenner!  

(Ja seff...100 kg...fint..:smile høflig nå Mari!) 

"Gøy det da!" 

...og så fortsatt lunsjen... 

Med planlegging av uken i hodet, så jeg nok bra løpeøkter...men desto færre styrkeøkter og jeg begynte å fabulere om å trene ute på Skedsmohallen mens Nora var inne...men så kom jeg på...pit'en på Brannstasjonen! Der kunne jeg trene styrke og Karoline kunne leke!  perfekt!

Som sagt så gjort, vi kom oss inn og planen var (atombombe) en økt med markløft - typ 5 serier + litt attåt. Jeg er vant til å trene den lille styrken jeg gjør etter løpeøktene mine og da er det stusselig med futt i gira. Så overraskelsen var stor da jeg plukket opp 60 kg som ingenting....sååå 70 da eller? Og her er resultatet av treningen: 

- 6 x 60 kg

- 4 x 70 kg

- 2 x 80 kg (fjorårets pers!) 

- 2 x 85 kg

- 1 x 90 kg (!) 

- 95 kg (fail!) 

- 1 x 90 kg

- 6 x 60 kg  

Fy flate. Gidder ikke være ydmyk og alt det der! 90 kg er anstendig!!! Og fått teknikken godkjent av coachen! Så BOOM!!!! 

 

IMG_7786.PNG
IMG_7787.PNG

Ha en digg dag da - jeg svever litt til og så chiller jeg den hjem med en rolig langkjøring! 

KlemMari

Ps...og Karoline...jo hun drev med sin vanlige "galskap" - bare digger den jenta ass <3

IMG_7788.PNG