OCR Norway

Hinderløpintervaller og en fantastisk helg!!!

Mari Weider

Altså...jeg beklager å ha spammet nettet igår...men 4 sider i Romerikes blad var bare råkult! Og når jeg leste over artikkelen var jeg så glad, Inez som var hjemme hos meg hadde virkelig klart å trekke ut noe av det viktigste og beste fra min 60 minutters enetale...litt som å legge på en tier...når du ber meg prate om hinderløp...ja da er det bare å vippe seg tilbake og legge beina høyt. Jeg holder på en stund for å si det sånn! 

 

FullSizeRender.jpg

Ellers har virkelig helgen vært knall! Jeg har rukket å både kose med jentene i sofakroken, drukket vin med fine folk, se Nora gjøre sitt beste for å sette Henrik Kristoffersen ut av spill for sesongen - og i tillegg - 3 digge økter, ikke minst dagens hinderløpsintervaller! 

Fredag: 

Fokus på styrke og markløft (oh Yess 100 kg gikk relativt smertefritt opp igjen), og ikke minst litt apestreker i monkeybaren på sats. 

Lørdag: 

Planen var rolig langkjøring ute, men bedagelig som jeg er ble det heller 8x 8 minutters sone 2-3økt inne på mølla. Og med markløftsøkta godt plassert i beina og ryggen - ble det sofastreker resten av kvelden!!

Søndag: 

Kroppen totalt mørbanket av de to foregående dagene, men en fridag uten planer = trening koste hva det koste vil. Så bakkeintervaller med en twist da: 

10 mins oppvarming på 2% incline, 6 km/t + bulgarsk bag på ryggen

4 mins bakkedrag på 7 % incline, 10 km/t

3 mins pause på 4% incline, 6 km/t + bulgarsk bag på ryggen  

x 5! 

Lover dere en syrefest herifra til månen! 

FullSizeRender.jpg

Imorgen har jeg en "deilig" plan med Supermann...gjenstår bare å se om vi (jeg) klarer å gjennomføre... 

KlemMari

FullSizeRender.jpg