OCR Norway

Dag 1

Mari Weider

Nå har jeg hvilt lenge...eller restituert...eller hatt deload uke eller hva man kaller det. Det er på tide å få ræva igir, komme seg ut igjen...jeg har A.B.S.T.I.N.E.N.S.E.R!!! 

En kjapp titt i kalenderen for et par dager siden fikk pusten til å gire seg opp et par hakk. Jeg går snart over til å bli singel mum i ukedagene, turnus går over til dagjobbing....og treningen må  planlegges til det minste. Og hvert pustehull må utnyttes. Men det kule er...jeg kan faktisk gjøre et par ting hjemme i stua...Agogetrening går blant annet på å bære tungt...så vektvest og ryggsekk i stua here we go...og øv på å hold tunge ting over hodet! Og derav dag 1! Jeg kunne kanskje stått litt til om alternativet var burpees, og med et ørliten pause på hodet kunne jeg holdt mye lengre...men altså...strict 17 kg på strake armer over hodet - 2 minutter! Og det er nøyaktig et halvt år til Agoge - så jeg har god tid!

Men imorgen, imorgen blir det markløft! Jeg har abstinenser etter markløft! Tenk det dere...hvem ville trodd det! 

KlemMari

IMG_8296.JPG