OCR Norway

Jeg er så utrolig heldig!

Mari Weider

Ikke som at jeg ikke er veldig veldig klar over det, men da jeg satt med solen rett i fjeset idag, med varmen fra bålet og en deilig gluwein foran meg - så slo det meg enda en gang - Jeg er så utrolig heldig! 

 

IMG_8108.JPG

Jeg var på ingen måte overbevist om at vi skulle få denne vinterferien i boks i år, det er ikke gratis å  være nesten en uke på fjellet i vinterferien - men Skeikampen har en spesiell plass i hjertet vårt. For 4.året på rad er vi her og vi koser oss glugg ihjel! Takket være uendelig søte mennesker får vi altså vært her igjen og vi koser oss så fært. Vi har fått gått en råkul tur over fjellet til Fagerøy. Nesten 3 mil på ski med Dronninga er verdt å skrive hjem om kan jeg informere om ;) 

 

IMG_8071.JPG

Idag var vi uendelig heldig med været, sol og null grader og (nesten) perfekte forhold i bakken. Og med litt gluwein, pizza og noen kule hopp så ble det helt herlig. Eneste kjipe var at 2 kids ble til en pga en vond fot...men håper foten vil være med på tur imorgen igjen!

IMG_8121.JPG
IMG_8130.JPG
IMG_8134.JPG
IMG_8139.JPG
IMG_8148.JPG
IMG_8166.JPG

Får aldri nok av denne utsikten altså!!! 

KlemMari

IMG_8176.JPG

Ikke denne heller for den saks skyld;)