OCR Norway

Timeout

Mari Weider

Siste dagers tankevirksomhet har slitt helt ut hodet mitt og igår var det bare å trekke dyna over hodet selvom pakkingen ikke var i nærheten av det den burde ha vært. Og etter nok en natt med masse tanker og de rareste drømmer - var pakkingen endelig i boks til før 10. Istedet for å dra på sats som hodet ville - dro vi på strømmen, spiste en god lunsj og handlet inn et par nødvendigheter til vinterferien + et par unødvendigheter (nye solbriller er aldri unødvendig er det??) 

 

IMG_8039.JPG

Jeg kjenner det skal bli uendelig deilig å vippe beina høyt ikveld med et glass iskalde Lykkebobler i fanget og sjokkis innen rimelig avstand! 

Ha en deilig vinterferie og på forhånd unnskyld for spamming to come from Skeikampen! 

KlemMari

 

IMG_8042.JPG

Digger dere nye outfiten min eller??? Jeg har flyttet inn i den - Mjukis fra Skinsnorge.no