OCR Norway

En god dag!

Mari Weider

Morsdag...oppskriften på denne dagen starter med frokost på sengen, gaver og så videre oppvartning gjennom hele dagen. Og selvfølgelig med påfølgende oppdatering på alle sosiale medier. 

Dagen kan også starte kl 0650 av en rå og brutal vekkerklokke, møte blikket sitt i speilet et par snooze senere, hovent og trøtt. Tråkke inn i tøyet som heldigvis ble lagt frem dagen før, en stående buffet nede på kjøkkenet iform av den sedvanelige protein/havreshaken. Et tappert forsøk på å sminke vekk natta og fikse alt håret som nekter å samarbeide. 

Bære en sovende katt (les Nora) ned i stua og forsiktig kle på henne (også dette tøyet lå klart heldigvis!). Flette mer hår (gahhhh lenge leve langt lyst hår...) og pakke ned matpakker (som OGSÅ var smurt kvelden før) og komme seg ut døra nøyaktig på slaget 0830! Og det beste - jeg rakk jaggu å gi eldstemann frokost og en klem før vi dro! 

Kaffen som ble servert på diverse senger ble kjøpt pisselunken fra nærmeste Cirkle-K til Bærumshallen...og alt for tidlig var vi på plass på tribunen! La morsdagen begynne! 

For dagen idag har vært fantastisk selvom den ikke inneholdt frokost på sengen, roser og gaver - istedet fikk jeg en hel dag sammen med godjenta mi i en fantastisk friidrettshall. Og sammen med fantastiske mennesker jeg bare blir mer og mer glad i! Mennesker som tar vare på  meg og gullet mitt, som øser ut av sin kunnskap til en stakkars hjelpetrener som ikke kan en dritt om friidrett, men som gjør så godt hun kan ;)

 

IMG_7859.JPG
IMG_7855.JPG

Se denne hallen da dere - helt rått. Man får jo bare lyst til å løpe og hoppe og leke hele dagen!!! Og heldigvis fikk vi lekt litt...ja gamlemor og! 

IMG_7901.JPG
IMG_7914.JPG
IMG_7921.JPG

Det var jo råeste Tufteparken rett på utsiden!!! 

IMG_7969.PNG
IMG_7970.PNG
IMG_7971.PNG

Som vanlig var det ikke vakkert utført...men jeg gjorde det og det er det viktigeste for hodet! Flying monkey på morsdagen...helt OK det da! 

IMG_7883.JPG

Og når det plutselig slår meg...Bærum verk/Lommedalen på et skilt betyr jo at jeg er i nærheten av go'jenta mi! Ikke bare er vi apevenner - vi er jo friidrettsmammaer også! Ti poeng til til morsdagen! 

Med en passe distré og surrete hjerne på tampen av dagen kunne bonusøkta mi gått i dass...men nei - skal man så skal man, og må man så må man! 5 x 5 bakkeintervaller fullført, ny toppfart på 10,2 km/t! Og det på gnagsår under føttene etter langkjøringer igår og med ullgenser fordi jeg er et surrehue! Men det ble fullført og i god stil!! Litt ekstra styrke på rygg, bryst og skuldre - boom! Bonusøkta si det! 

Og middag da...skulle sikkert stått på bordet da jeg kom hjem, men er det egentlig noe som et så godt som et realt ostesmørbrød og et glass iskaldt cola??? Og Farmenfinale med ei jente i hver armkrok! Og Lothepus vant!!! Og underveis - ja jaggu står jeg ikke opp til rent hus imorgen og;) 

Hehe ja morsdagen kan brukes til så mangt! Jeg synes min ble brukt ganske bra! Hvert eneste minutt utnyttet og nå skal jeg legge meg før 2300! 

God natt alle fine mammaer -  håper dere har hatt en god dag<3

KlemMari

FullSizeRender.jpg