OCR Norway

Markløft er GØY!!!

Mari Weider

Akkurat den setningen hadde jeg aldri tross skulle komme fra meg, men siste uken har det vært GØY med markløft! Jeg vet jo veldig godt at dette er øvelsen over alle øvelser, og at denne burde ligge fast i rutinen! Men den er jo så slitsom, drittungt Osv...og etter å  ha blitt drillet av Sandviken en gang langt tilbake i tid, så er det en øvelse jeg blir svett mellom ørene av å ta, frem med brystet, spenn i ryggen, rumpa opp, blikket festet på et punkt litt foran på gulvet og OPP. Dahhhhh...men så plutselig løsnet det på mandag. Og så uendelig mange kule tilbakemeldinger jeg har fått fra dere! "Så lett ut" og "du har mer inne" Osv på den forrige videoen min med ny pers på 90 kg...

Så altså...hadde jeg hatt mer inne? Igår var ikke en ideel dag for maksløft, en time på mølla med 4 x 8 mins drag...men jeg var flink jente og drakk karben min som coach Robin er så nøye på. Tøyde litt og tok litt skulderrehab...også skjedde følgende (og ja jeg VET at dette også er feil måte å gjøre det på...) 

- 6 x 60 kg

- 5 x 80 kg 3 sett

- 1 x 90 kg

- 1 x 95 kg

- 1 x 100 kg (!!!!) 

- 8 x 60 kg

BOOM!!! Ble ikke tid til så mye mer trening etter dette da det hele igjen var en bonusøkt...men uansett...ny pers i markløft og selvom jeg løfter sumo så er jeg veldig stolt av mine 100 kg!!! 

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Ikveld er det rød løper og bobler, og date med min egen Shades-partner! Jeg kunne ikke brydd meg mindre om alle de surmaga folka som kritiserer både filmene og bøkene, vi skal ihvertfall kose oss glugg ihjel! 

KlemMari

IMG_7806.JPG

Blir høye hæler og gulljakke ikveld...men strengt tatt kunne jeg jo nesten bare dratt på meg den nye outfiten fra SkinsNorge.no