OCR Norway

Vil dere ha en liten bit av Island?

Mari Weider

Endelig har mailene begynt å komme med info om Island. Fashionable late, men bedre sent enn aldri. Jeg har så uendelig lyst til å dele litt av denne opplevelsen med dere, så gopro’en er lagt frem og om dere vil tenker jeg å løpe første runde med den. Hehe første runde er vel da jeg har størst sjanse til å klare noen hindre i det hele tatt. De har sluppet en liste over hinder nå, men som de sier - det er en mulig liste men mest sannsynlig vil den bli endret. Jeg tipper også at de kommer til å endre hindrene underveis. Allerede nå er distansen blitt endret fra 8 - 10 km ;) Men det som er kult er at de har laget en prolog på 5 km inne i byen som skal løpes først, om jeg kjenner de rett for å skape underholdning for publikum finner vi ihvertfall multiriggen og kanskje twisteren her. Vi får se!

7 dager igjen til avreise og det er virkelig på tide å få noen ting på plass! Har jo skjønt at jeg får begrenset med treningsmuligheter uansett nå før vi drar så kan likegjerne bare pakke ned det jeg skal ha med! 

KlemMari

IMG_1845.JPG