OCR Norway

Små og store kriser

Mari Weider

«Det er krise!» sa jeg til coach Robin en gang....svaret jeg fikk var isende krystallklart «Mari, det der er ikke krise! Barna i Afrika er krise!» 

...enig med det altså. Men la oss vær så snill å få lov å ha noen små kriser innimellom da. For det kjennes litt sånn ut nå.  Først et kne som begynte å krangle, så en forkjølelse som definitivt har tenkte å tappe meg for krefter - og bare for å gjøre tilværelsen ekstra morsom har ingen av Mac’ene mine lyst til å leke med meg. Definitivt et i-landsproblem ja - men det går hardt utover julegaveproskektene mine. Og DET liker jeg dårlig!

Uansett - hva skal jeg si - ikke stort å melde annet enn at nesespray er kjøpt inn, legen besøkt og nå skal jeg prøve å finne sofaen min igjen. Og åpne julekalenderen min! For aldri så galt at det ikke er godt for noe! Jeg har fått verdens fineste julekalender av lillegull! Et hjemmepyntet kesambeger fylt med små lapper med små hilsener, tegninger og f eks 5 mins massasje. Helt perfekt og akkurat som det skal være!

 

IMAGE.JPG

Ønsk meg god bedring da - Island (og julen) banker snart på døren! 

KlemMari

IMAGE.JPG