OCR Norway

Give away! #spartanultraworldchampionship

Mari Weider

Heisann folkens. Endelig såvidt på bena idag, orker ikke lengre være glansbilde og spør du meg hvordan jeg har det svarer jeg ærlig. Ting er ikke alltid rosenrødt, og av og til er det veldig tungt! Og enda verre å finne løsning på ting. Men uansett skal jeg prøve å legge igjen dette hjemme, det er 2 dager til vi reiser til Island nå, 3 dager til vi står på startstreken og skal løpe så langt vi klarer i 24 timer. 

 

IMG_5350.JPG

spørsmålet er HVOR langt tror du jeg klarer å løpe?? Minimumskrav for å få medalje er 48 km, første badge er på 50 miles eller 80 km, og neste badge er på 75 miles eller 120 km! Jeg gir bort en bag fra Proteinfabrikken til den som tipper nærmest! Let the games begin!

KlemMari

 

IMG_5345.JPG
IMG_5044.JPG