OCR Norway

Når livet leker!

Mari Weider

Vet dere - trening trenger ikke være rakettforskning! Idag hadde jeg verdens diggeste surr og rot økt med Camilla og jeg tror vi koste oss like mye begge to (håper jeg da...). 

Jeg skulle ha intervaller på mølle og hun rolig sone 1 på sykkel. Siden sats ikke gadd å by på musikk, ble Camilla musikken min, og skravlet på. Intervallene fløy avsted og det var digg å kjenne igjen at formen er der. Jeg gadd ikke finne på noen fancy intervaller, og kjørte likegreit 5 x 1 km i sone 4-5. Jaja jeg vet, høy sone, men ikke for høyt osv...deilig var det og Strava klapper meg på skulderen om dagen:

IMG_4522.PNG

Etter intervaller gikk vi opp for å kjøre styrke, og siden Camilla endelig får lov å utfolde seg litt, gjorde vi bare akkurat det vi ville og det så ca sånn her ut:

- markløft 60 kg kontrollert løft x 6

- lek i monkeybar

- chins 3 x 3 (jada lang vei å gå her!) 

- smalt nedtrekk x 4

- boxjump x uendelig

- skulderpress

- skuldre utside

- rotatorcuff/rehab

- mage i redcord

Så enkelt og likevel så bra! Takk for en knall økt Camilla! 

KlemMari

 

IMG_4516.PNG