OCR Norway

Når alt går på skinner!

Mari Weider

Du vet den følelsen når plutselig ting begynner å gå litt på skinner, når ting man har jobber for lenge endelig bærer litt frukter. Verdens beste følelse!

Med kun 5 uker igjen til Island nå, var det et spennnende møte Supermann og jeg dro på igår. Roadtrip til Hurumlandet og til fabrikken til Rottefella. Ja ikke at vi har tenkt å gå på ski over Island, for HÅPER endelig det IKKE er snø der i desember. Men Rottefella har sluppet en kleskolleksjon vi skal få lov å teste på Island. Utrolig spennende, for jeg tror Island byr på mye mer vær enn vi kan tenke oss. Og det er nettopp deres kolleksjon med Powerwool som jeg tror blir helt perfekt. Ull, vind og vanntette stoffer og pustende paneler som slipper fuktigheten ut.  

Jeg har enda ikke begynt å pakke helt, men i hodet er pakkelisten på gang. Jeg tenker det blir mye tøy å ta med, ser de som har dratt til World toughest mudder har med seg kofferter i flertall....så det blir nok mer stæsj enn jeg kanskje tenker meg. 

I går ble en litt amputert dag etter mye kjøring og langt møte, men en kjapp effektiv økt på sats ble presset inn og idag skal vi ut i skogen og teste nytt tøy! Skal selvfølgelig gi dere full tilbakemelding om hva vi erfarer med tøyet! 

Og Btw....har dere tatt ukens #spartanvirtualchallenge enda? 400 meter løpe, 30 burpees x 4! Jeg har tatt den 2 ganger denne uken og har foreløpig bestetid på 16,10. Knuste første forsøket mitt og har håp om å komme under 16 minutter. 

KlemMari

 

FullSizeRender.jpg