OCR Norway

63 km i banken!!!

Mari Weider

Altså...før noen sier noe - jeg vet at tempo ikke var noe å skryte av igår og hadde jeg faktisk løpt 63 km sammenhengende så kunne vi begynte å snakke! ....men likevel...jeg er INGEN maratonløper og alt over 15 km er pain for meg, så å klare å samle sammen 63 km er for meg en seier! Hahaha jeg var strengt tatt ferdig etter 1.runde og at jeg da klarte 5 runder er jeg superfornøyd med. Løp litt lengre hver runde for å slippe 23 turen og det er jeg megahappy for. Siste turen ut kl 2030 helt alene i mørket var beinhardt og når kneet etterhvert gjorde over snittet vondt og vilja sviktet så snudde jeg etter 6 km istedet for å ta rundløype jeg hadde planlagt. Derfor glapp det pene runde tallet 65 for meg...but Hey - snart kommer Island og jeg får en ny mulighet! 

 

IMG_4969.JPG

Apropos Island...jeg kunne jo ikke fått en bedre oppkjøring enn det været som var igår. Mulig Island blir enda hakket mer ekstremt, mer vind og enda mer vær. Men jaggu var det mer enn nok vær for meg igår. Kun siste turen min at jeg slapp unna regnet, men ellers var kåken igår preget av vått tøy som hang absolutt over alt og sand over hele gangen nede etter div skobytter og panisk leting etter tørre vanter, luer/ørevarmere og andre ting som skulle med. Litt av en opprydningsjobb idag etter gårsdagens fest. For at jeg var brukbar til noe som helst igår er bare tull og tøys. Jeg hadde ca 60-90 mins hvile mellom hver tur igår og det var ganske interessant å se hvor raskt minuttene fløy, tiden ble brukt til å få av det våte tøyet (!), prøve å få på nytt tørt, ta et bad, spise (les drikke) noe med nok energi (megafail her!) og få massert bena litt. Og så var det jaggu ut på tur igjen. Island blir vel enda mer kaotisk så det blir spennende. At jeg skal lage system i bagen min er ihvertfall helt sikkert! 

Om jeg hadde trodd at jeg skulle slappe av idag kunne jeg ikke tatt mer feil, straks avgårde for fotoshoot (!) med Rottefella som jeg er så heldig å være ambassadør for. Har klart å lure med meg fotografen et kult sted og så det blir gøy!!!  

Ha en fantastisk dag folkens, deilig med litt mindre vær idag! 

KlemMari

 

IMAGE.JPG

Rottefella, Skins og Darn Tough - en beinhard kombinasjon jeg kommer til å gjenta på Island! 

Og PS dere - tusen takk for alle hilsninger og kom-igjen-tilrop fra sidelinja igår - men kanskje aller mest takk til Eirin Løberg som slo følge med meg på alle rundene igår! Dog fra Skien, men viten om at hun også var ute og løp, tok burpees med meg og at vi oppdaterte hverandre og oppmuntret hverandre til the bitter END var utrolig kult!!! Tusen takk Eirin! Du er helt rååå!!!

 

IMG_4978.JPG

Samler på grus hu da etter 10 burpees pr kilometer vi løp ;)