OCR Norway

Erre mulig!

Mari Weider

Snakk om ironi a! Det nærmer seg "løpedagen" min med lynskritt. Dagen jeg skal få testet formen litt mot Island, og som seg hør og bør er det på tide å sjekke yr.no. Til å være over gjennomsnittet begeistret for å rulle meg rundt i gjørme er jeg forbausende bedagelig av meg. Det vet de fleste som kjenner meg. På denne tiden av året liker jeg meg best foran peisen, med tente lys og ullteppet svøpt rundt meg. Så selvfølgelig håpet jeg på sol og -ja la oss si 0 grader... Men nei da, yr.no lover meg dette....

FullSizeRender.jpg

Altså...seriøst. Jeg vet det blir mye vær på Island og at dette blir en knallfin testdag...men altså...måtte det bli så ille da?? Vi får håpe yr.no kommer på bedre tanker!

Dobbel glede igår med styrkeøkt tidlig på dagen og en rolig 10 km på kvelden. Test av et par lenge ubrukte goretex sko...skoene er litt romslige som jeg har fått anbefalt at er lurt, men det lissesystemet jeg hadde på var helt ubrukelig. Du vet sånt strikklissesystem med hurtigsnøring. Du har null kontroll på hvor hardt du faktisk snører igjen og resultat - null blodsirkulasjon til føttene under hele løpeturen. Men varmen var der likevel, så lissene skal byttes ut og skoene skal få en sjanse til.

Gårsdagens styrke:

- markløft x 5, 60, 70, 72,5 , 75, 80 kg (digg!)

- chins 3 x 3

- step-up høy kasse med 2 x 6 kgs manualer/rotatorcuff

- boxjump/skulderpress

- fronthev/sidehev

- nedtrekk/skulderrehab

- apelek + mage

Utrolig digg å kjenne at kroppen er sterk, og i god rute mot Island.

KlemMari

 

FullSizeRender.jpg