OCR Norway

They see me flying!

Mari Weider

For en helg alle sammen! Jeg kunne ikke bedt om en bedre helg, og kanskje spesielt jeg fikk en bonusdag på fredag som ble tilbrakt med fine Helle-min! En fantastisk treningsøkt sammen fredag formiddag med lek og moro, og videre mer lek hos Bjarte på lørdag formiddag! Jeg blir alltid så glad da jeg kommer til Bjarte. 

 

FullSizeRender.jpg

Folkene som er her ligger langt forbi min ferdighetsgrense, men det herlige er at ingen driver med dissing eller latterliggjøring fordi man ikke kan ting, om man prøver og feiler - eller hvis man rett og slett dummer seg litt ut. Og skulle man råke til å klare noe nytt jubler alle like høyt, og danser sammen med en.  

Igår skulle Isaac lære meg både det ene og det andre...gjenstår vel altså en god del igjen før mål blir nådd...men sammen klarte vi å øve på både kipping og flying monkey. Jeg vil så gjerne klare dette, vet jo at jeg klarer korte avstander men hodet roter det så enormt til hver gang... Men etter at Helle plutselig fløy gjennom lufta ville ikke jeg være dårligere jeg heller og jeg vet sannelig ikke hvem som ble mest forbauset da hendene traff stanga og klarte å bremse farten. Med et jubelskrik ble jeg hengende og dingle, og for et adrenalin rush!! Og beste starten på julebordhelgen!

IMG_4879.PNG
IMG_4881.PNG

«Nå må du ikke slutte å fly da!» sa Bjarte strengt til meg! Og det lover jeg - så med utstyrt med litt sportsteip på strategiske steder imorgen skal jeg fly litt igjen. Fly, pull-ups og mage! De 3 tingene Bjarte er streng på! Og skuldre...for det er Isaac streng på. Ja...og bein...for det er Robin streng på! Er jo en hel treningsøkt på  plass bare der!

KlemMari

 

IMG_4811.JPG