OCR Norway

Julebordkroppen!

Mari Weider

God kveld i stugu!!! Fy søren for en Berg-og dalbane! Igår gikk jeg fra høyt til lavt på få minutter og var grumpy som få resten av kvelden. Idag har heldigvis alt ordnet seg (som det ofte gjør for snille piker!) og når det hele toppet seg med en fridag som ble brukt til å slumre litt på morgenen, en sen brunch og så ukas herligste økt på Sats med Supermann og verdens beste Helle - ja da er jo alt bare bra. 

Vi brukte økta på å forberede julebordkroppen...i gamle dager ville det kanskje vært å lagt seg i et solarium el...men vi kjørte noen digge intervaller på mølle for å gjøre plass i kalorikvoten til sjokkis og ekstrem tacokveld idag med creme de la creme. Og så bein og skuldre + litt rygg for å se mest mulig smashing ut i kjolene våre. For vi er skjønt enige i alle sammen på det julebordet at muskler er sexy og et fast grep er viktigst av alt;) 

 

IMG_4777.JPG

Dagens: 

20 x 45/15 på 6% helling og 12 km/t (Helle) 

20 mins rolig løp + 10 x 45/15, 6% helling og 11,5 km/t (Mari) 

- chins (nøytralt grep)

- wallballs + snatch

- stepup høy kasse + skulderkompleks

- maaaasse mage

- stå-på-henda-lek

Da skulle skuldre, rumpe og sixpacken være klar for fest! Og vi og!!! 

 

IMG_4797.PNG
IMG_4798.PNG
FullSizeRender.jpg

KlemMari

IMG_4791.JPG