OCR Norway

Første test mot Island

Mari Weider

God morgen folkens. Vært skikkelig bissi siste tiden, så blogg har rett og slett bare måtte være blogg et lite øyeblikk. Kos å se at dere fortsatt stikker innom da. Å være aktiv hinderløper, mamma og jobbe 100% som intensivsykepleier er ingen spøk for hus og hjem skal jeg love dere, så nå har det vært mange dager og mange lange timer for å få huset på stell igjen. Og endelig kan jeg tørre å slippe folk inn her igjen. Ja om du vil kan du til og med få titte i klesskapet og skuffene mine igjen ;)

Det er nå kun 4 uker til Island igjen og jeg kjenner nettet snører seg. Søndag hadde jeg en bonusfridag, og mens andre gikk inn og moret seg med trening innendørs i varmen, sier selvfølgelig Supermann "Det er dette vi må øve på..." og dro meg på en 15 kms rundtur i marka. Yeah I know...behøver ikke elske det likevel. Det er en skikkelig utfordring å løpe i snø, slaps og is. Og med et helt annet utstyr enn jeg er vant med, jeg hater jo å løpe med masse tøy, og mot Island blir det å løpe med minst 2-3 lag. Ut av komfortsonen! Men igjen - det slo meg da jeg trakk pusten dypt og bega meg på løpetur i de dype mørke skoger alene - det er jo derfor vi gjør dette! Vi hadde jo aldri meldt oss på løp som Island hadde det ikke vært for at vi likte den utfordringen. Og jeg må si at jeg var fylt med skrekkblandet fryd mens jeg beveget meg gjennom skogen kun med en alt for liten lysstråle fra en elendig hodelykt, det tok meg ca 75 minutter å komme meg 7 km i skogen, tempoet lå rundt 6 km/t. Latterlig opplegg, men på den andre siden et helt reelt tempo for meg om 4 uker, og med det tempoet håper jeg å holde lenge.

IMG_4745.JPG

Jeg fikk også testet det nye tøyet fra Rottefella som jeg har blitt utstyrt med til Island. Ingen tvil om at det er utrolig bra tøy, og kombinert med Skinstøyet mitt, både thermalserien og k-proprium så håper jeg å nå langt. For min del blir de uendelig viktig å ha med nok skift, for uansett hvor god teknologien er så fryser jeg. Jeg er pokker meg helt håpløs der. Så mye tøy å skifte med + holde seg i konstant bevegelse er det essensielle.

IMG_4620.JPG

Nå skal jeg pynte litt på kroppen før julebordet på lørdag. Vanligvis ville jeg vil puttet meg i en slik solboks, men nå stikker jeg heller og kjører litt skuldre. Skuldre er sexy!

KlemMari

 

IMG_3686.JPG