OCR Norway

Oh Yess she did!

Mari Weider

God morgen alle sammen, digg å våkne til sol! Gårsdagen var fantastisk, men det er alltid mer stas med sol og godt vær! Idag er det familyrun på tapeten og det skal bli så kult. Alle er gira, og jentene skal få sin første "knytteneve" idag med grønt familiebånd. 

For min del var gårsdagen en gedigen seiersrunde! Tror det syntes rimelig godt da jeg kom i mål for å si det sånn. Målet mitt med denne helgen var strengt tatt ikke å prestere så himla godt, så 36.plass blant jentene kom bare som en deilig bonus. Målet mitt derimot var å øve på hinder og få mestring på grep og spenst. And so she did! Med to fastlanes (ringene og spinning wheel), irish table gjennomført som det skal, sternum checker på første forsøk og platinumrigg rett etter å ha hoppet i vannet - så er jeg superhappy med egen innsats og kjenner at selvtilliten har steget to hakk på vei mot Canada. Er ikke så stort mer jeg kan få gjort nå, så da er det bare å sette seg på flyet, ha en Amazing tur med fine folk og gjøre så godt jeg kan. Eneste som skal øves på idag er ninja- stepsene, som jeg faktisk frykter i VM. Haha er det der armbåndet skal ryke i år???

KlemMari

 

IMG_2929.JPG