OCR Norway

Surrealistisk

Mari Weider

 #roadtotahoe - en hashtagg jeg har brukt i et par år nå...veien til Tahoe. Veien til det ultimate, veien til det høyeste man kan oppnå...ja i min verden da. Og nå er det over! Jeg har vært der. Jeg har stått på startstreken med Lindsay Webster, Fay Stenning, Rea Colbin, Amelia Boon...jeg har (igjen) stått ansikt til ansikt med Joe De Sena, jeg har hatt privat hinderløptrening med Coach Joe Di, jeg har sittet på pub og drukket vin med Robert Killian, jeg har diskutert hinderløp med Ian Adamson og ikke minst - jeg har beseiret fjellene til Lake Tahoe. Jeg har kommet meg gjennom Twister og utallige burpees. Og hva nå...hvor går veien nå...hashtag #roadto... 

Det hele kjennes litt surrealistisk ut, som en drøm, et eventyr...har det virkelig skjedd? Da vi tuslet hjem fra puben igår, krysset over eventområdet kl 2130 på kvelden kom det fortsatt inn ultrabeastfullførere, musikken dunket fortsatt på og lysene var enda tent på  scenen - jeg måtte stoppe litt, suge til meg alt, snu meg rundt, prøve å gjemme alt litt ekstra godt i hjertet mitt. En drøm gikk i oppfyllelse, minnene har jeg med meg til evig tid. Close to perfection.... gleder meg til å dele flere minner med dere!

KlemMari

 

FullSizeRender.jpg

#ocrfamily - en hashtag jeg elsker å bruke