OCR Norway

Stuck in the mud

Mari Weider

God morgen fineste! Det er en deilig morgen er det ikke. Litt tidlig, litt kaldt, litt vått...men deilig! Som vanlig er senga tung å komme ut av, men med kroppen full av energi går det fint. Det er litt rart...alle spør meg - «blir du ikke sliten av alle løpene og reisene?» Klart jeg blir, men samtidig gir de turene meg så enormt mye energi og minnene gjør hverdagen litt enklere å stå i. Samtidig er hverdagen med jentene mine deilig å komme tilbake, er så uendelig takknemlig for de to jentene mine! Elsker de over alt på jord!

 

IMG_3781.JPG

Gårsdagens minne på Facebook fikk hjertet mitt til å slå litt ekstra. Her hadde vi fått leie hytte gjennom jobben og hadde hatt en helg med fine venner og avsluttet med en liten tur i området rundt hytta. Dette var det årets julekort om jeg ikke husker feil <3

Uansett - straks ny tur igjen - jada galskapen lenge leve, men heldigvis siste turen uten jentene på en stund! Nå skal vi ut på årets nest siste tur og for min del er baren høynet betraktelig. «Du har et helt år og trene på» sa Supermann da han satt og spiste biff med medalje rundt halsen i Frankfurt i fjor. Nå er året gått og ikke vet jeg hvor det ble av, ei heller om jeg vil klare dette. Jeg husker vi satt i spenning og lyttet på livefeeden til danske Claus ifjor...det var med nød og neppe men han åpnet ølen sin den kvelden med Iron viking medaljen sin...på lørdag håper jeg det blir jeg som med tårer i øynene kan åpne en øl foran dere....og om ikke kommer det vel bare nok et stusselig bilde med DNF som hashtag.... 

FullSizeRender.jpg

Men hva med dagens overskrift...vel rett og slett fikk jeg lurt med meg snuppa på løpetur igår mens lillesøster trente fotball. Det som er utrolig kult er at Nora endelig kommer til å få litt løpskapasitet med all den løpingen de gjør på fotballen. Og Karoline med to dager på friidrett og en dag med meg i skogen - blir en god sesong neste år!!! 8 km med megakupert terreng og flere tusen liter gjørme, men jeg hadde det ihvertfall veldig kos! Håper hun hadde en fin tur og! 

IMG_3792.JPG

Hele turen ble avsluttet med litt lek og gøy - alt skal ikke være bare alvor heller! 

klemMari

IMG_3814.JPG
IMG_3821.JPG
IMG_3830.PNG