OCR Norway

Back to basic

Mari Weider

På vei hjem fra jobb igår "døde" jeg litt, så løpeturen min hjem, endte med pulsbelte og treningstøy på bussen, 1,5 timer i senga før nattevakt igjen - og istedet en kort med deilig styrkeøkt. Jeg så et bilde på insta igår av mange mennesker på Crossfit, og det var et menneske der, som skilte seg ut. Jeg så ikke hvem det var, men så bare armene og tenkte "shit jeg må finne igjen musklene mine!" Nå viste det seg plutselig at det var herlige Benedicte på teamet og hun var flau over bildet! Damn girl...glem det a! Etter årets sesong er det kun en ting som gjelder - "strong is the new sexy!" Etter at Børsheim ble imponert over Helle og meg som "lett" gikk med guttesandsekken i Lake Tahoe, og etter å ha vært den "sterke" på team relayen i Canada, er det bare gøy å prøve å bli enda sterkere i vinter og møte sesongen 2018 enda bedre forberedt!

IMG_3634.JPG

Det blir så alt for sjelden jeg rekker å trene styrke, så det var egentlig litt godt å kjenne at det fortsatt er litt sprut igjen i kroppen. Jeg har ikke fått trent markløft på lenge pga strekk i rumpa, men jeg måtte bare teste litt idag siden jeg har blitt mye bedre i strekken nå siste tid. Teknikken satt greit opp til 80 kg...slapp nok litt på 90 kg...men måtte bare dra strikken litt til og ga meg etter et maksløft på 95 kg. Ingen teknikk å skryte av da, men uendelig deilig å fortsatt få opp stangen. Bare å jobbe på gjennom de neste ukene så tipper jeg vi er tilbake der jeg var i våres! Men kanskje aller viktigst er pull-ups...jeg aner ikke om jeg blir å se i noe VM eller EM, men stairway to hell skal ihvertfall ikke felle meg igjen! Gunnor og Stairway liksom...slitsomt med alle disse hindrene som jeg vet så inderlig godt hva jeg må trene på for å klare...men fortsatt ikke gjør det!!!

IMG_3685.JPG

Uansett deilig å se og kjenne at alle hinderløpene i seg selv har fungert som god trening! 

Gårsdagens økt: 

- Markøft pyramide - 60-80-90-95-80-60/ sidehev skuldre

- Knebøy/fronthev skuldre

- Nedtrekk/skulderpress

- Facepull

- Stående nedtrekk bredt grep

Deilig å være igang igjen! 

KlemMari

 

IMG_3692.JPG