OCR Norway

Here we go again...

Mari Weider

Ja ikke at jeg har vært her før...men jeg har hatt armbånd før - og er fortsatt "traumatisert" etter å ha mistet det på Gunnors struggle i EM 2016. Nå har jeg to...og vil så gjerne ha de med hjem. Jegviljegviljegvil!!!!

 

FullSizeRender.jpg

Uansett - om jeg klarer det skal jeg være pokker så stolt for lørdag blir et rotterace!!! Det er himla mange bakker, det blir glatt, gjørmete og ikke minst - det er rigger! Sykt mange kule rigger, jeg elsket Urban sky riggen, Skull Valley er episk og ikke minst Battelfrog er her med rig! Blir pump i underarmene og grepet får kjørt seg!!! 

IMG_3223.JPG

Er den ikke vakker <3

IMG_3222.JPG
IMG_3218.JPG
IMG_3209.JPG

...og ikke minst...min store angst - Stairway to heaven (or hell...)! 

IMG_3207.JPG

Hvis dere orker og gidder - send over litt styrke og gode vibber til meg på lørdag! 

KlemMari

FullSizeRender.jpg