OCR Norway

The struggle was real!

Mari Weider

Wow! Så var 1.dagen over!

Forventninger til meg selv: Fullføre med stil!

Tanker ved start: Ha det gøy

Startskuddet går: Start rolig! 

Litt lengre oppi bakken...: wtf - tar igjen flere og flere

Km 3-20: Dette går unna! 

Km 20-24: Slitsomt.... 

Km 24-26: Kan noen redde meg??? 

Km 26-27: twister!!!! Klamrer meg fast og når målet til Helle og meg - nå første bjella og redusere skadeomfanget! (Håper noen tok bilde!) 

Km 27-28: WTF!!! Armene er borte og erstattet med loffer.... 

MÅL!!!!!  

Ja det var et hardt løp, eller...ihvertfall synes jeg det! Møtte veggen totalt ved 24 km. Dertil umåtelig stolt over å klare 2/3 av twister! Nesten verdt all smerten ved resten av løpet! Tak gode Gud for mandatory svømmevest på svømmingen for det var syyyyykt kaldt! 

BUCK - FURPEES

Bæring - sykt mye bæring...men hodet mitt er allerede på startstreken imorgen - teamevent, en ting er å løpe for meg selv, imorgen løper vi på team Norway, Helle, Hallvard og meg! Eneste laget (tror jeg) med 2 jenter, skal bli meget interessant når all bæring imorgen må gjennomføres av alle (kan assistere da...) med GUTTEVEKT! Dvs Helle og jeg skal få kose oss med hver vår guttebøtte og hver vår guttesandsekk! Nice!!! Men det blir spennende - var sykt mye nerver ute og gikk på team-briefen...spes et lag var stressa...så det blir spennende imorgen!!!

Livesending der og - link på OCRnorway siden! 

KlemMari

 

IMG_2440.PNG