OCR Norway

So far from perfect!

Mari Weider

Heisann alle sammen! Akkurat lagt meg til i sofaen på rælingen kommune og kjenner at øynene straks glipper igjen. Har ingen formening om det er OK, men kommer vel noen og vekker meg om det ikke er. 

Dagen ble ikke helt som planlagt, da jeg som vanlig syntes det var veeeeldig deilig å snorke litt på sofaen idag tidlig. Har sovet såååå lite siste dagene at jeg kunne sovne hvorenn jeg fant rom for det. Irriterer meg at dagen blir kastet bort, but hey - thats me! Ikke perfekt her altså! Og apropos perfekt - jeg begynner snart å spy av alt det perfekte!!! Alle som ser ut som de kommer rett fr en skjønnhetssalong kl 08 om morgenen, jeg ser ut som et takras! Alle som løper fortere og fortere og blir sterkere og sterkere - jeg prøver og prøver, men står fa...meg på stedet hvil! Alle som får til alt, mens jeg møter veggen hele tiden! Dahhhh - sosiale medier liksom...stakkars barna mine som snart står til knes i kaoset - og ironien i det store er jo at jeg ligger her og skriver til dere! Mediehore kan du være sjæl liksom ;) 

Jaja - det var dagens rett fra levra! Jeg gjør så godt jeg kan og får lære meg snart å leve med det! På tross av sofakos, kom jeg meg på sats og fikk meg en akseptabel økt: 

- 4 x 5 mins bakkeintervall, incline 6 og hastighet 10 km/t

Styrkeøkt: 

- oppvarming skuldre med strikk/chins

kombo 1 - høy stepup/1 mins heng/sumomark x 4

kombo 2 - strakmark/boxjump/fronthev

- stående roing

- apemoro

Ikke så mye, men kjentes godt ut. Godt å få inn litt øvelser som generer puls igjen. Godt å bli støl i rygg og armer og godt å få træl i hendene igjen! 

KlemMari

FullSizeRender.jpg