OCR Norway

Hvor mange er klare for denne idag?

Mari Weider

God morgen! fy flate er det fler enn meg som virkelig har snublet inn i 2017??? Hverdagen blir nok fin å få igang igjen den altså, men herregud den overgangen!!! Totalt kaos i heimen, men endelig kom alle seg ut døra!

På vei til dagvakt, og får ikke helt kjørt denne WOD'en idag, men jeg kjenner at jeg definitivt trenger å få satt styrketreningen min i system, og ulike WOD's som grunnlag for ulike timer tror jeg er genialt. Dagens WOD ble jeg/vi invitert til av DOCRA - de danske hinderløperne: 

 

IMG_7037.JPG

De fleste CrossFit bokser i Danmark kjører denne idag til ære for den danske offiseren Rene Brink Jakobsen som døde i Afghanistan:

Danish Army Sgt. René Brink Jakobsen of Vang, Denmark, died Jan. 3, 2013, after being hit by an improvised explosive device while on foot patrol with his unit in Upper Gereshk Valley in Helmand Province, Afghanistan. The 39-year-old was a member of the elite Danish Special Forces Ranger unit called Jaegerkorpet. Jakobsen is survived by his wife, Camilla; three children, Mie, Sara and Thor; and many loving relatives and friends. 

Send meg et bilde eller kommentarer fra økten deres da vel! Jeg skal ta den Tors eller fredag - idag blir det Easy run hjem fra jobb på meg! 

KlemMari

IMG_1945.JPG