OCR Norway

BOOM! Konkurransenerver...igjen!

Mari Weider

Altså seriøst! For noe tull! Dahhhhh...jeg blir kokos!

Kommentarer som "Er det nå til helga du skal konkurrere?" og "Jaja ser du skal ut og konkurrere snart!"  og "du skulle jo være hjemme og spise deg opp du!"

Det er jo kult da! For folk sier det med et glimt i øyet og et spent smil som forteller meg at de faktisk følger med og synes dette er spennende. Og det er jo egentlig et kjempekompliment! Likevel legger jeg det i sekken av forventninger til meg selv som stadig blir tyngre og tyngre...ja jeg håper seriøst jeg klarer å legge den igjen på hotellrommet i Wolverhampton, ellers kommer jeg til å sette meg fast i gjørma...

Tough guy 2015 løp jeg på rett under 3 timer, hele løpet er litt som i en tåkedis for meg, tror jeg plasserte meg til noen og 40 av alle jentene...

Tough guy 2016 løp jeg på 2.27 og topp 10 plassering hos jentene, hele løpet var som en ny opplevelse! Men lollipopheads/underwater tunnels var like jævelig!

6339CAF2-B698-4F4D-8645-9AB77E36E920.JPG

Tough guy 2017 - hva er målet? Ha det gøy? Nyte løpet? Hvordan gjør man det egentlig? Jeg må jo løpe for å forsvare tiden og plasseringen fra ifjor? Dahhhh og hva skjer i år...jo invasjon av Wolverhampton fra Norden! Og at de svenske tjejorna og de danske tøssene kan løpe jæv...fort vet vi alle. Det blir et rotterace for å forsvare plass og ære ;)

IMG_7121.JPG

Men dere - seriøst - jeg gleder meg nesten mest til alt rundt løpet. Jeg har ikke tall på hvor mange kjente som kommer hit iår, men jeg vet bare at jeg kommer til å være helt starstruck og megabissy med å få tak i så mange klemmer som mulig av alle de fine folka. Både Arnel og Scott kommer fra USA, Toughest-Andreas skal løpe, Claus fra DOCRA kommer, selveste Albon skal forsvare heder og ære på sin måte (!)....ja og for ikke å snakke om vår egen Alex skal løpe! Team OCR Norway sin Wales division. Gleder meg rått til å se fjeset hans når han ser killing fields... Ja og Team OCR Norway...vi stiller jaggu mannsterke vi og. Gleder meg til å se alle vestene i løypa.

Så gøy skal det bli...jeg må bare få fart på beina først ;) Intervaller fredag skal ta seg (litt) av det ;)

KlemMari

Pass alltid på å løp når du ser et kamera...og kryss fingrene for at du gjør når du ikke ser det ;)