OCR Norway

Så måtte det altså skje...#spartanraceeuropeanchampionsship2017

Mari Weider

Pokker ass....eller FA#$ som jeg sa til Marie Kloster her forleden! Hvorfor skal alt kræsje??? Sånn er altså hinderløpverden blitt, en haug med løp, noen man gjerne vil løpe, noen som alltid vil stå på to-do listen, og noen som står høyt på ønskelisten. Felles er at man må melde seg på så raskt som mulig om man ønsker å i det hele tatt få billetter, man må melde seg på tidlig for å få den starten man ønsker...men det kommer ingen felles kunngjøring 1.januar hvert år med en liste over alle løp. Neida...noen løp slippes tidlig og noen slippes alt for sent! 

I fjor sto jeg stolt på startstreken i Edinburgh med noen av europas beste jenter, jeg hadde gjort meg fortjent til Elitestart på Spartan Race European championsship. Løpet over alle løp for Supermann og meg. Og i september i fjor løp jeg inn til 3.plass damer elite på Spartan Super. En plassering som sikret meg kvalikplass i spartan EM igjen...men når og hvor skulle løpet stå. Som vanlig tar det tid før de slipper tid og sted...men nå ble det altså sluppet!

Altså...Edinburgh ifjor var rått med 1500 høydemeter...men utifra bildene å dømme fra Encamp Andorra ser det ut til at dette kommer til å bli Europas svar på Spartan World champs som alltid legges i heftige fjellområder i USA. Det kommer til å bli bakker herifra til helv... , det kommer til å bli rått, vondt og helt fantastisk!

Og det kræsjer med Strong viking Roskilde! Et løp som allerede er betalt og bestilt...men jeg kjenner mer og mer at det henger i en syltynn tråd. Jeg har helt svart dårlig samvittighet for alle jeg har "lurt" med på tur....men som jentene på teamet mitt sa på vinkvelden vår..."Du skal se de overlever uten deg og Mari. De klarer seg!" Arghhhhhhh valgets kvaler og elendig samvittighet...men Spartan er nå engang spartan...jeg har spartan i blodet og dette året er dedikert nettopp til dette løpet. Og vi har alltids Iron Viking i Frankfurt, samme løpet, samme distanse...men en helt annen løypeprofil...Så lange distanser og smerte blir det på meg uansett!

Og til de jeg (evt) svikter...dere aner ikke hvor uendelig lei meg jeg er!

KlemMari