OCR Norway

Its my birthday!

Mari Weider

Jo eldre man blir, jo mindre bryr man seg liksom om bursdager?? Nehhhh...hehe det er da alltid like stas. og vet dere hva jeg gledet meg mest til i dag - jo å åpne facebook og lese alle de vidunderlige hilsningene fra alle dere! Det mest morsomme med facebook er at man får hilsninger fra alle mulige mennesker, både de nærmeste vennene og de man nesten aldri prater med.  Og jeg vet at det er veldig enkelt og så lite som skal til for å sende en hilsen, men det må likevel gjøres og det varmer så godt! Jeg koser meg glugg i hjel med hver enkelt hilsen! Tusen tusen takk alle sammen.

Jeg startet dagen med insomnia-natt - så kvelder vel tidlig i dag - men kl 05 var jeg oppe av sengen (ok 0520 da...) og kl 0600 Sharp ute av døra med dekket mitt. Sammen med dekket mitt, Joe de Sena og diverse gjester i podcasten hans, hadde jeg en tung, men deilig økt til jobben i dag - 1 time og 20 minutter Powerwalk, med dekk på slep og 5 kg ekstra nederst i sekken. Helt grei "hvile"dag!

Og selv om jeg helst skulle vært hjemme med mine kjære i dag, så er det jo stas å være på jobb og da - bursdagsang, kaker og flagg! Og masse klemmer! Nice - så det er helt greit å ha bursdag selv om man begynner å bli gammel ;)

KlemMari

IMG_7033.JPG

Ps og dere - sjekk ut alle lekkerbiskene som kommer på skinsnorge.no i februar! Her er det bare å glede seg kan jeg love dere!

Its (Always) selfitime ;) 

Its (Always) selfitime ;)