OCR Norway

På tide å få satt ting i system igjen!

Mari Weider

Gooood morgen alle sammen! 

Gidder ikke late som at jeg er superfresh engang, på tross av en superlat dag igår! Mulig jeg var litt vrang og gjorde ting vanskelig for meg selv igår, men fakta er at uten bil er det ikke så lett å komme seg til alle de fantastiske vannene alle driver og poster bilder av. Men ihvertfall fikk godjenta mi kost seg med god venninne og flotte forhold i vinterNorge! Men neste helg - ja da skal jeg og!!! Basta bom!

Men over til trening! Nå må jeg få sakene tilbake i system! Prøver meg derfor igjen på en ukeplan: 

Mandag: God løpeøkt med lange intervaller + styrke

Tirsdag: Powerwalk til jobb med dekk og sekk

Onsdag: Rolig løpe til jobb

Torsdag: Intervaller hjem fra jobb

Fredag: Powerwalk til jobb

Lørdag: Skøyter vs langkjøring med teamet

Søndag: Skøyter vs bakkeintervaller + styrke

Som dere ser er ingenting hugget i sten her, noe vil bli bestemt etter værvarsel bl a, men det er alltid deilig å ha en plan!

Idag skal jeg ihvertfall få surret meg ned til byen, veldig lange intervaller er planen, vi får se hva det blir, enten 8 minutters eller 3 km. Uansett må totaldistanse nærme seg 16 km som er distansen som skal fullføres om to uker!

KlemMari

IMG_5745.JPG