OCR Norway

Dagens kickstarter

Mari Weider

Heisann alle fine! 

Etter nesten 4 timer i svømmehallen, men hjemme før 12 visste jeg at spørsmålet ville komme "Skal du være med å trene eller jenta mi?" Frem og tilbake i hodet...skal- skal ikke? Jeg visste jo hva jeg burde, men "vil-ikke'n" ropte høyt i hodet mitt. Og med dådyrøyne fikk jeg blunket meg til en time på sofaen...så deilig! Og med fortsatt "vil-ikke'n" i godt behold dro jeg på meg løpetightsen og pakket sekken.

Vel fremme og igang på mølla, bestemte "vil-ikke" over hodet mitt, og all motivasjon var som blåst vekk. Med null program og system er all motivasjon om dagen borte vekk, og jeg startet bare rolig og lot mølla, kroppen og skoene bli kjent med hverandre. Jeg visste jeg hadde begrenset tid, så plutselig bare tok jeg en avgjørelse, jeg skulle teste intervallene til Jørgen! Ikke helt det jeg egentlig driver med om dagen, men noen raske skritt skulle vel kanskje kickstarte både hode og bein! Altså:

10 mins oppvarming

45/15 intervaller med startfart på 12 km/t og avslutningsfart på 22 km/t. Øke med 2 km/t hvert hopp og 3 drag pr fart. Tilsammen 18 drag, 18 minutter = perfekt. Med tanke på at jeg banket lett opp i sone 5 i 16 km/t hurtigheten så var jeg ikke lei meg for at mølla nektet å kjøre raskere enn 18 km/t ;) For jeg må være helt ærlig på at jeg hadde aldri klart 45 sek på hverken 20 eller 22 km/t så like greit. Men dryppende våt av svette og med en skikkelig godfølelse i kroppen var jeg godt fornøyd med økten, 30 mins total og med et smil om munnen!

IMG_7291.JPG

Resten av økten var bare herlig tull og vas, men jeg gjorde rett og slett det jeg hadde lyst til: 

- oppvarming skuldre med strikk

- høy step-up/handstand med tøying etter vegg

- 1 mins kombo ropetraining/90 graders statisk sitte etter veggen

- forsøk på å minne hodet på flying monkey

- mer hodetrening ved endelig å få nesa i veggen ved handstand

IMG_7293.PNG

Kanskje ikke den mest effektive økta, men jeg lekte meg, hadde det gøy - og resten blåsser jeg i! Imorgen lover jeg å  være mer strukturert!

Nå Lykkebobler! 

KlemMari

IMG_7295.PNG

Blitt utfordret til å jobbe med håndstående uten vegg i 2017! Kommer vel aldri til å skje...men er lov å håpe da:)